19η Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης (4-7 ΜΑΪΟΥ 2023)

Ευχαριστούμε όλους όσους μας επισκέφθηκαν στην Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης. Γνωρίσαμε πολλούς αξιόλογους ανθρώπους και συναντήσαμε φίλους των Εκδόσεων μικρούς και μεγάλους! Σας ευχαριστούμε από καρδιάς. Ραντεβού του χρόνου!

Facebook group Βιβλιονίκη-Vivlioniki:
Γιώργος Μπασαγιάννης, 5/5/2023

Από τα περίπτερα που πιστεύω αξίζει να σταθείτε στην Διεθνή Έκθεση Βιβλίου. Οι Εκδόσεις Καπόν έχουν φτιάξει έναν πολύ όμορφο χώρο, τα άτομα εκεί κάθισαν και συνομίλησαν μαζί μου για τα βιβλία τους και αγόρασα και το εξαιρετικό έργο τους για την Αγορά Μοδιάνο. Οι Εκδόσεις Καπόν είχαν κυκλοφορήσει παλαιότερα ένα από τα ομορφότερα βιβλία που έχουν βγει για την πόλη μας, αυτό που μιλούσε για τα Ψηφιδωτά της Θεσσαλονίκης. Και άλλους τίτλους τους θυμάμαι που έχω αγαπήσει, αλλά νομίζω ότι είναι μια καλή ευκαιρία να τους επισκεφτείτε και να δείτε ιδίοις όμμασι τα βιβλία τους. Ίσως να κάνω λάθος, αλλά δεν τους θυμάμαι στο παρελθόν να συμμετέχουν, οπότε αξίζουν το καλωσόρισμά μας. 

ΥΓ: Έχουν και κάποια καταπληκτικά παιδικά βιβλία, τα οποία είναι σαν κεντήματα αρχοντικά, από την μια ήθελα να τα πάρω για τα παιδιά μου, από την άλλη φοβήθηκα ότι μπορεί να τα χαλάσουν, δείτε τον Άτλαντα του Ανθρώπινου Σώματος και τον Ωκεανό, ξεφυλλίστε τα με προσοχή και μυρίστε τα, είναι πραγματικά έργα τέχνης.