Πανόδετο με κουβερτούρα

Εμφάνιση όλων των 3 αποτελεσμάτων

 • Sale!

  ΚΩΣΤΑΣ Μ. ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ

  Περί της βασιλείας στη Νεώτερη Ελλάδα

  24,80 21,08

  Για πρώτη ίσως φορά επιχειρείται σφαιρική παρουσίαση του βασιλικού θεσμού στη νεώτερη Ελλάδα. Παρουσιάζεται η διαδρομή του βασιλικού θεσμού, με την αναζήτηση λαϊκής νομιμοποιήσεως, και εκτίθεται η συνταγματική διάσταση του ζητήματος (αντιφάσεις των συνταγματικών κειμένων και ευπάθεια του πολιτεύματος της βασιλευομένης δημοκρατίας).

  QUICK VIEW
 • Sale!

  Robert McCabe CHRONOGRAPHY

  55,00 44,00

  Εκείνο που κάνει τις φωτογραφίες ιστορικά ντοκουμέντα είναι η ματιά του Robert McCabe. Ανεπηρέαστος από την καθημερινή συνάφειά τους με τα πράγματα που είχαν οι τότε Έλληνες, τα βλέπει όλα για πρώτη φορά και προσέχει εκείνα που για μας θα ήταν αδιάφορα. Όλα αυτά τα ξεχασμένα ή που δεν ειδώθηκαν ποτέ από τους σημερινούς γίνονται για τους νεότερους, τους σημερινούς, ένα μάθημα μνήμης.

  QUICK VIEW
 • Sale!

  ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΟ

  Μεγάλες Στιγμές της ελληνικής αρχαιολογίας

  67,84100,70

  Παρουσιάζονται είκοσι μία μεγάλες ανακαλύψεις, που πραγματοποιήθηκαν στον ελληνικό χώρο τους τελευταίους δύο αιώνες ― από τις πρώτες εργασίες στην Ακρόπολη μέχρι τα ευρήματα της Βεργίνας. Τα δύο τελευταία κεφάλαια αφηγούνται τις συνθήκες ανεύρεσης μεγάλων έργων της ελληνικής γλυπτικής, όπως η Αφροδίτη της Μήλου, η Νίκη της Σαμοθράκης κ.ά.

  QUICK VIEW