ΕΚΘΕΣΕΙΣ

19η Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης (4-7 ΜΑΪΟΥ 2023)

Ευχαριστούμε όλους όσους μας επισκέφθηκαν στην Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης. Γνωρίσαμε πολλούς αξιόλογους ανθρώπους και συναντήσαμε φίλους των Εκδόσεων μικρούς και μεγάλους! Σας ευχαριστούμε από καρδιάς. Ραντεβού του χρόνου! Facebook group Βιβλιονίκη-Vivlioniki: Γιώργος Μπασαγιάννης, 5/5/2023 Από τα περίπτερα που πιστεύω αξίζει να σταθείτε στην Διεθνή Έκθεση Βιβλίου. Οι Εκδόσεις Καπόν έχουν φτιάξει έναν πολύ όμορφο […]

Έκθεση στο Ίδρυμα Θεοχαράκη (2015)

Έκθεση στο Ίδρυμα Θεοχαράκη για τον εορτασμό των 30 χρόνων του θεσμού των πολιτιστικών πρωτευουσών της Ευρώπης με θέμα τη Δημοκρατία.

Φωτογραφική έκθεση του Τάκη Τλούπα στo Μουσείο Φωτογραφίας στη Θεσσαλονίκη (2009)

Φωτογραφική έκθεση και βιβλίο αφιερωμένο στο έργο του Λαρισαίου φωτογράφου Τάκη Τλούπα στο Μουσείο Φωτογραφίας στη Θεσσαλονίκη.

Φωτογραφική έκθεση του Τάκη Τλούπα στην Πινακοθήκη Κατσίγρα, Λάρισα (2009)

Φωτογραφική έκθεση και βιβλίο αφιερωμένο στο έργο του Λαρισαίου φωτογράφου Τάκη Τλούπα στην Πινακοθήκη Κατσίγρα στη Λάρισα

Φωτογραφική έκθεση του Τάκη Τλούπα στο Μουσείο Μπενάκη (2005)

Φωτογραφική έκθεση και βιβλίο αφιερωμένο στο έργο του Λαρισαίου φωτογράφου Τάκη Τλούπα στο Μουσείο Μπενάκη στην οδό Πειραιώς.

Μουσείο Κεραμικού (2004)

Επανέκθεση, το 2004, των εκθεμάτων του Μουσείου Κεραμεικού στην Αθήνα.

Αρχαιολογικό Μουσείο Οδησσού (2004)

Έκθεση των ελληνικών και κυπριακών αρχαιοτήτων στο Αρχαιολογικό Μουσείο της Οδησσού στην Ουκρανία, με χορηγία του Ιδρύματος Λεβέντη και σε συνεργασία με τον διευθυντή του Ιδρύματος Βάσο Καραγιώργη.

Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Φρανκφούρτης (2001)

Συμμετοχή των Εκδόσεων Καπόν στην Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Φρανκφούρτης

Έκθεση για τις ανασκαφές του Β. Καραγιώργη στη Σαλαμίνα της Κύπρου (2000)

Έκθεση στο Πανεπιστήμιο Αθηνών για τις ανασκαφές του Βάσου Καραγιώργη στη Σαλαμίνα της Κύπρου.

Οι κυπριακές φορεσιές του Εθνικού Ιστορικού Μουσείου (1999)

Έκθεση με τίτλο «Η Κύπρος στην αυγή του 20ού αιώνα» στο κτήριο της Παλαιάς Βουλής και στο Πολιτιστικό Ίδρυμα της Τράπεζας Κύπρου στη Λευκωσία.