Από την παρουσίαση του βιβλίου «Αρχαιολογικοί περίπατοι στον Άλιμο»

Από την παρουσίαση του βιβλίου «ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΠΕΡΙΠΑΤΟΙ ΣΤΟΝ ΑΛΙΜΟ» της αρχαιολόγου και Αντιπροέδρου του Νοτίου Σήματος κ. Κωνσταντίνας Καζά – Παπαγεωργίου. Πρόκειται για μια καλαίσθητη έκδοση – οδηγό που εξέδωσε ο Δήμος Αλίμου σε συνεργασία με τις εκδόσεις Καπόν. 

Στην εκδήλωση μίλησαν:
Ο Δήμαρχος Αλίμου κ. Ανδρέας Κονδύλης ο οποίος αναφέρθηκε στα πολλά αρχαιολογικά και πολιτιστικά σημεία του Αλίμου και μας ενημέρωσε για τις πρωτοβουλίες ανάδειξής τους. Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο καθηγητής χειρουργικής και ιστορίας Ιατρικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων κ. Στέφανος Γερουλάνος ο οποίος μας μίλησε για τα παιδικά του χρόνια στο κτήμα Γερουλάνου και για τις δικές του διαδρομές στον Άλιμο. Τέλος, η συγγραφέας κ. Κωνσταντίνα Καζά – Παπαγεωργίου μας παρουσίασε εν συντομία τις πέντε διαδρομές που αφορούν μνημεία και τοπόσημα του Δήμου Αλίμου, από τους αρχαίους χρόνους μέχρι σήμερα.

Ο Οδηγός διενεμήθη δωρεάν σε όλους τους παρευρισκομένους και θα δοθεί δωρεάν σε όλους τους μαθητές του Δήμου Αλίμου από τη νέα σχολική χρονιά.